DATA SECURITY

Denk na over data security en bescherm uw organisatie.

Er zijn veel redenen waarom gegevensbeveiliging belangrijk is voor organisaties in alle sectoren over de hele wereld. Organisaties zijn wettelijk verplicht om klant- en gebruikersgegevens te beschermen tegen verlies of diefstal en om te voorkomen dat ze in verkeerde handen terechtkomen.

Cyberbeveiliging van gegevens is ook cruciaal voor het voorkomen van het reputatierisico dat gepaard gaat met een datalek. Een opzienbarende hack of verlies van gegevens kan ertoe leiden dat klanten het vertrouwen in uw organisatie verliezen.

Kies voor een veilige werkomgeving.

Een ervaren team van analisten en ontwikkelaars helpen u om ook uw bedrijf te begeleiden naar meer en beter.

Contacteer ons

Soorten gegevensbeveiliging

Encryptie

Encryptiesleutels maken gebruik van een algoritme om normale tekstkarakters om te zetten in een onleesbaar formaat, waardoor gegevens vervormd worden zodat alleen bevoegde gebruikers ze kunnen lezen. Oplossingen voor bestands- en database-encryptie dienen als laatste verdedigingslinie voor gevoelige volumes door de inhoud ervan te verbergen via versleuteling of tokenisatie. De meeste oplossingen bevatten ook mogelijkheden voor het beheer van beveiligingssleutels.

Gegevens wissen

Gegevens wissen is veiliger dan standaard gegevens wissen en maakt gebruik van software om gegevens op elk opslagapparaat volledig te overschrijven. Hierbij wordt geverifieerd dat de gegevens onherstelbaar zijn.

Afscherming van gegevens

Door gegevens af te schermen kunnen organisaties teams toestaan om toepassingen te ontwikkelen of mensen te trainen met behulp van echte gegevens.
Waar nodig wordt persoonlijk identificeerbare informatie (PII) afgeschermd, zodat de ontwikkeling kan plaatsvinden in omgevingen die aan de regels voldoen.

Gegevens weerbaar

Veerkracht wordt bepaald door hoe goed een organisatie bestand is tegen of herstelt van elk type storing, van hardwareproblemen tot stroomstoringen en andere gebeurtenissen die van invloed zijn op de beschikbaarheid van gegevens. Snelheid van herstel is cruciaal om de impact te minimaliseren.