DELPHI SERVICE

Toegewijde Delphi-ontwikkelaars die efficiƫnte ontwerpen!

Delphi werd een van de meest gebruikte Rapid Application Development (RAD) omgevingen na de release in het midden van de jaren '90. Aanvankelijk gebaseerd op de PASCAL-coderingstaal met C++-interoperabiliteit, bleek de code snel en leesbaar. Delphi, een vroeg hulpmiddel voor platformoverschrijdende app-ontwikkeling, versnelde de ontwikkeling van desktop-, werkstation- en webtoepassingen. Apps die in de oorspronkelijke vorm zijn ontwikkeld, zijn nog steeds betrouwbaar en vereisen minimaal app-onderhoud.

Waarom Delphi?

Delphi service

Programmeurs helpen je bij het bouwen en lanceren van applicaties, firmware, cloud platforms, webservices en IoT technologie met sterke database ondersteuning. We kunnen u helpen bij het migreren van oudere Delphi-versies.

Delphi voor webontwikkeling

Wij bouwen webservices en webtoepassingen, met behulp van het "Delphi for the Web"-platform dat Delphi- en C++-code inzet als standaard HTML5, CSS, PHP en JavaScript.

Delphi databaseprogrammering

We ontwikkelen databasetoepassingen door gebruik te maken van de universele databasetoegangsbibliotheek van RAD Studio om het Delphi-ontwikkelplatform te integreren met de populairste databasemanagementsystemen.

Analyse

Maak een afspraak met onze Delphi specialist

Onze Delphi-services verbeteren de snelheid, vloeiendheid en aanpasbaarheid van een applicatie of product en zorgen er zo voor dat de groei van uw bedrijf in betrouwbare handen is. Maak een afspraak