PROJECT MANAGEMENT

Succes creëren, dat is wat wij doen!

Complexe projecten vereisen professioneel management. Wij analyseren uw project en zorgen ervoor dat het project binnen het budget blijft en dat het binnen de toegewezen tijd wordt afgerond. We bewaken alle aspecten van de softwareontwikkeling en leiden de ontwikkeling naar een succesvol project.

Hier vindt u een overzicht van onze projecten:

Projecten

Wij werken samen met bedrijven in België en het buitenland. De grenzen worden samen met onze klanten ontworpen en er wordt gekeken naar welke oplossingen wij kunnen bieden.

apothekeres

De oplossing voor u?

Als u nog steeds projecten beheert met Post-its en Excel, of als u weet dat uw software niet doet wat het zou moeten doen, laat ons het dan oplossen en ga voor een serieuze upgrade!

Samen bekijken we welke oplossing past binnen uw organisatie. Wij bieden u specifiek maatwerk zodat de software 100% voldoet aan uw wensen.

Maak een afspraak en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak

KMO Portefeuille

C-Quel is erkend dienstverlener voor KMO Portefeuille. De analyse van uw project kan in aanmerking komen voor subsidie van de KMO Portefeuille.
Contacteer ons vrijblijvend of uw project in aanmerking komt voor steun. Draagt uw project bij tot een kwaliteits- of efficiëntieverbetering van uw onderneming, dan is de kans groot dat uw project in aanmerking komt voor steun. Let wel: dit kan enkel voor Belgische KMO's en vrije beroepen. Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is € 7.500 steun.

Analyse