PROJECTEN

Een greep uit onze meest recente projecten

Icoon voor commercieel beheer

Instituut Tropische Geneeskunde

 • Kabisa interactieve opleidingssoftware is een virtueel hulpmiddel voor het ontwikkelen van diagnostische vaardigheden en een expertsysteem voor reisgerelateerde koortsen. Het herwerken van dit didactisch hulpmiddel zorgt er voor dat Kabisa gebruikt kan worden in regio’s waar elektriciteit en internetverbinding problematisch zijn.

 • Een technisch hoogstandje dus!

Software ontwikkeling

Een strikte voorwaarde bij de ontwikkeling van deze (web)toepassing was dat deze toepassing moet draaien in zwart Afrika waar zowel stroomvoorziening als internetverbinding niet gegarandeerd zijn.
Er werd gekozen voor de ontwikkeling van een Progressive Web App met een zeer kleine footprint. De gehele toepassing is slechts 2,3 megabyte groot en dus perfect bruikbaar bij een trage internetverbinding.

Icoon voor commercieel beheer

Farmad

 • Met Farmad haal je een compleet apotheek beheerssysteem in huis. De software is geschreven door apothekers en volgt de evoluties van de markt op de voet. Alles wat je nodig hebt om je dagelijkse werk op wieltjes te laten lopen.

Ondersteuning Software ontwikkeling

Wij ondersteunen Farmad bij de ontwikkeling van hun software. Door onze doorgedreven technische kennis kunnen we bestaande functionaliteit verbeteren en sneller maken. Ook nieuwe functionaliteit in de bestaande software wordt o.a. door ons ontwikkeld.

Icoon voor commercieel beheer

Struxura

 • Bij Struxura lijmt C-Quel de muren aan elkaar.
 • Bestaande processen werden geoptimaliseerd en geïnformatiseerd. Door het implementeren van maatwerksoftware konden we een efficiëntieverhoging realiseren van meer dan 25%.

Machinesturing / MES Systeem

Bij Struxura werd als het ware een complete make-over doorgevoerd. De sturing van de machines en een voorstel van planning wordt door de software integraal overgenomen. Voor de nodige documenten en attesten die door externe partijen aangeleverd kunnen worden is een webtoepassing ontwikkeld gekoppeld aan het systeem.
Op die manier wordt er naadloos gecommuniceerd tussen de 'administratie' en de 'werkvloer'.

Icoon voor commercieel beheer

Lambrechts

 • De winkeluitbater kan op een eenvoudige manier het beheer van zijn winkel overlaten aan de software. De intuïtieve opzet zorgt ervoor dat de winkeluitbater een behoorlijke tijdswinst boekt.

B2B-platform Supermarkten

Voor Lambrechts hebben wij een B2B platform gebouwd die het voor de uitbater van de supermarkt eenvoudig maakt om bestellingen, contracten, facturen, brochures, etc. op te volgen. Een gepersonaliseerd portaal voor iedere uitbater van de supermarkt.

Icoon voor commercieel beheer

Belgoprocess

 • Belgoprocess Is onze Belgische trots inzake verwerking van nucleair afval. Zowel nationaal als internationaal wordt er beroep gedaan op de kennis van dit bedrijf inzake ontmanteling van nucleaire installaties en de verwerking ervan.

UF6 Project / Software ontwikkeling

Voor Belgoprocess werd een toepassing ontwikkeld die het reinigen van 'uranium-containers' administreert. Hierbij werd tevens een koppeling gemaakt met de machines zodat ook de veiligheid van de operatoren gemonitord werd tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Icoon voor commercieel beheer

Parlangi

 • Parlangi verbindt mensen die een taal willen leren met moedertaal sprekende mentoren. C-Quel ontwikkelde een app waar berichten kunnen gestuurd worden, waar je een agenda kan raadplegen en je voortgang kan volgen. In het Parlangi dashboard kan men de persoonlijke gebruikersgegevens controleren en het effect meten van de projecten binnen de organisatie.

Ondersteuning & Ontwikkeling

Voor Parlangi hebben we in de beginfase meegeholpen aan de ontwikkeling van deze fantastische toepassing. Gezien de (grote) sociale impact van deze toepassing zijn we trots dat we hieraan - ook al is het beperkt - mochten meehelpen.


Een greep uit onze buitenlandse projecten

Icoon voor commercieel beheer

jBar (FR)

 • jBar is Frankrijks grootste distributeur van professionele producten voor kapsalons en schoonheidssalons sinds 1947.

Ontwikkeling & Ondersteuning

Voor jBar nemen we de volledige Ondersteuning van een bestaand project over en wordt er tevens een gloednieuw webportaal ontwikkeld waarbij de bestaande code wordt gerecycleerd.
De keuze om de bestaande code te hergebruiken voor een gloednieuw webportaal betekent een behoorlijke kostenbesparing en een dito snelheidswinst in de ontwikkeling.

Icoon voor commercieel beheer

France Air (FR)

 • France Air ontwerpt al 60 jaar systemen en oplossingen voor luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en sanitair warm water om het welzijn en de veiligheid van mensen in hun leefruimtes te garanderen. Zij leveren vooral aan HVAC-installateurs, verwarmingsmonteurs, loodgieters, elektriciens, keukenontwerpers, projectontwikkelaars, en meer in het algemeen, alle bouwprofessionals die werkzaam zijn op het gebied van luchtbehandeling.

Ontwikkeling webportaal

France Air wou een tool om het voor de installateurs gemakkelijker te maken bestellingen door te voeren. Er werd een 'slimme' tool gebouwd die rekening houdt met de compatibiliteit van de gekozen onderdelen.

Icoon voor commercieel beheer

La Provençale (LU)

 • La Provençale heeft als groothandel in algemene levensmiddelen een cash & carry meer dan 40.000 producten. Zij leveren niet alleen aan Horeca professionals in het Groothertogdom Luxemburg, maar ook in de aangrenzende regio's Duitsland, België en Frankrijk.

Porting naar Linux (Free Pascal)

Om (dure) Windows-licenties te vermijden werd gekozen om alles onder te brengen in Linux. Alle Delphi toepassingen moesten bijgevolg omgezet worden naar Lazarus (Free Pascal).

Samenwerken?

Contacteer ons